Oldal kiválasztása

3D nyomtatás

A A 3D nyomtatás vagy háromdimenziós nyomtatás olyan additív gyártástechnológia, ahol egy háromdimenziós tárgyat egymásra épülő anyagrétegekből hoznak létre.  A tárgy így bonyolult, drága öntőformák vagy több alkatrészből álló összeszerelés nélkül elkészíthető. A 3 dimenziós nyomtatás lehetővé teszi az ötletek, prototípusok készítését és tesztelését anélkül, hogy gyártási folyamaton kellene keresztülmenni.

A 3 dimenziós nyomtatás során a számítógépes modelleket ipari 3D nyomtató berendezéseink vékony rétegekből építkezve készítik el. Ennek az újszerű gyártástechnológiának gyakorlatilag nincsenek geometriai korlátai, bármilyen elképzelhető forma és alakzat legyártható, még olyan geometriák is, ahol a hagyományos technológiák csődöt mondanak.

3 dimenziós nyomtatás egyszerűen az Instant 3D-vel

R

Töltse fel 3D terveit

R

Válasszon technológiát és alapanyagot

R

Kérjen azonnali árajánlatot, majd rendelje meg a gyártást.

3d nyomtatás

Használja online rendszerünket és biztos lehet benne, hogy gyártási projektjei jó kezekben vannak.

Hogyan zajlik a 3 dimenziós nyomtatási folyamat az Instant 3D-nél?

Mi az Instant 3D-nél úgy gondoljuk, hogy 2022-ben a gyártásnak is a jövőbe kell lépnie. Ezért egy forradalmian új online platformon gyűjtöttük össze és tettük hozzáférhetővé gyártókapacitásainkat, ahol ön minden pillanatban figyelemmel követheti alkatrészmegrendelésének státuszát és a szállítási határidőket. Fő profilunk a 3d nyomtatás, további választható technológiáink a cnc forgácsolás, lemezvágás, fröccsöntés valamint a homoköntés.

Ideje véget vetni a gyártópartnerei bizonytalanságából és késéseiből eredő problémáknak! Használja online rendszerünket és biztos lehet benne, hogy gyártási projektjei jó kezekben vannak.

R

3D nyomtatás árak

A gyors prototípusgyártás területének szolgáltatási árait folyamatosan monitorozva törekszünk arra, hogy a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. A legtöbb esetben 20-50%-kal a piaci árak alatt dolgozunk.

R

3 dimenziós nyomtatás határidők

A 3D nyomtatás határideje az Instat 3D -nél általában 2-7 nap. A projekt állását online rendszerünk segítségével minden pillanatban nyomon követheti.

R

3D nyomtatás alapanyagai

A 3D nyomtatóhoz ABS műanyagot, illetve minőségi fotopolimereket használunk, amelyek kiválóan alkalmasak tartós és ellenálló alkatrészek elkészítésére.

3 dimenziós nyomtatás GYIK

Hogyan működik a 3D nyomtató?

A 3 dimenziós nyomtatás során a nyomtatandó modell matematikai formában jelenik meg a számítógépen vékony rétegekre szeletelve majd ezeket egymásra építve. A 3D nyomtatási technológia már 40 éve létező prototípus gyártási technológia. Az utóbbi évtized digitalizációs fejlődése hozta el a 3D nyomtatási technológia számára az igazi áttörést. Magyarországon a lakossági 3D-s nyomtatók elterjedése egyelőre várat magára, az ipari 3D nyomtatás viszont fellendülőben van.

Miben áll a 3D nyomtatás jelentősége?

A 3D nyomtatási technológia segítségével kisebb sorozatú, vagy kísérleti fázisban lévő termékeket sokkal gyorsabban és olcsóbban lehet előállítani 3D nyomtatóval mint egyéb más technológiával. Ezen túl a 3D technológia alkalmas egyediesítésre is. Erre jó példa a fogászat területe, ahol a 3d nyomtatót egyedi implantátumok nyomtatására alkalmazzák.

 

Miben más az ipari 3D nyomtatás?

Az ipari 3D nyomtatásban egyelőre legelterjedtebbek az abs műanyagot, fotopolimer műgyantát használó gépek. A fémes 3D nyomtatás technológiája is létezik, azonban még túlságosan költséges (több száz milliós beruházásról van szó).

Minőségi alkatrészek, gyorsan és pontosan.

  • Töltse fel 3D terveit
  • Válasszon technológiát és alapanyagot
  • Kérjen azonnali árajánlatot, majd rendelje meg a gyártást
 
 
Gyors Prototípusgyártás
A Legjobb Árak
Azonnali Ajánlat
Kockázat Nélkül