Oldal kiválasztása

Ipari 3D nyomtatás

Az ipari 3D nyomtatás során a számítógépes modelleket 3D nyomtató berendezéseink vékony rétegekből építkezve készítik el. Ennek az újszerű gyártástechnológiának gyakorlatilag nincsenek geometriai korlátai, bármilyen elképzelhető forma és alakzat legyártható, még olyan geometriák is, ahol a hagyományos technológiák csődöt mondanak.

Magyarországon a lakossági 3D-s nyomtatók elterjedése egyelőre várat magára, míg az iparban a 3D nyomtatás abszolút fellendülőben van. Az ipari üzemek körében egyre gyarapszik azok száma, amelyek használnak 3D-nyomtatót. Azonban ezek többsége egyelőre multinacionális nagyvállalat.

Kisebb vállalkozások számára a 3d bérnyomtatás jelenthet megoldást. A drága acélszerszámot használó fröccsöntésnél például sokszor gyorsabb és hatékonyabb a 3D nyomtatás, esetenként megfelelő utómegmunkálás után.

Az ipari 3D nyomtatási technológia esetében bérnyomtatáskor legtöbbször elengedhetetlen a tanácsadás. Előzetesen meg kell vizsgálni, hogy a kérdéses alkatrészeket érdemes-e 3d nyomtatással gyártani, vagy esetleg inkább más technológia a célravezetőbb. A konzultációs tevékenység valamint a 3D tervezés , ipari formatervezés jelentős szerepet játszik a 3D nyomtatás széles körű elterjedésében az iparban.

Mi az Instant 3D-nél úgy gondoljuk, hogy 2022-ben a gyártásnak is a jövőbe kell lépnie.
Használja online rendszerünket 3D nyomtatás projektjeihez és biztos lehet benne, hogy a gyártási folyamat jó kezekben van!

Ipari 3D nyomtatás az Instant 3D-vel

Mi az Instant 3D-nél úgy gondoljuk, hogy napjainkban a gyártásnak is a jövőbe kell lépnie. Használja online rendszerünket és biztos lehet benne, hogy gyártási projektjei jó kezekben vannak.

R

Technológia és alapanyag választás

Segítünk eldönteni, hogy a kérdéses alkatrészeket érdemes-e ipari 3d nyomtatással gyártani, vagy inkább más technológia a célravezető. Az alapanyagot is kiválasztjuk.
R

Transzparens gyártókapacitás elérhetőség

Egy forradalmian új online platformon gyűjtöttük össze és tettük hozzáférhetővé gyártókapacitásainkat

R

Követhető az alkatrész megrednelés státusza

Minden pillanatban figyelemmel követheti alkatrészmegrendelésének státuszát és a szállítási határidőket.
R

Bizonytalanság kizárva

Véget vetünk a gyártópartnerei bizonytalanságából és késéseiből eredő problémáknak

A 3D nyomtatás jelentősége az iparban

Milyen előnyökkel jár a 3D nyomtatás az iparban?

Az ipari 3D nyomtatás jelentősége abban áll, hogy kisebb sorozatú, vagy kísérleti fázisban lévő termékeket sokkal gyorsabban és olcsóbban lehet előállítani 3D nyomtatóval mint egyéb más technológiával.

A számítógépes 3D tervezés másik előnye, hogy segítségével kezdettől fogva rendelkezésre áll az adott tervezési szakasznak megfelelő digitális állomány a termékről, amelyet digitális gyártás segítségével koncepcionális prototípusok elkészítésére is felhasználhatunk.
A 3D modellezés segítségével kis költséggel készíthetőek kézzelfogható, fizikai modellek akár több termékváltozatról is, amelyek a tervezési döntéshozatalban jelentős súllyal számíthatnak.

Melyek az ipari 3D nyomtatás alapanyagai

A 3D nyomtatás technológiák ipari alkalmazása során egyelőre legelterjedtebbek az abs műanyagot, fotopolimer műgyantát használó gépek. A fémes 3D nyomtatás technológiája is létezik, azonban kevésbé elterjedt a magas költségek miatt.

Ipari 3D nyomtatás - Gyors Prototípusgyártás az Instant 3D -vel

  • Töltse fel 3D terveit
  • Válasszon technológiát és alapanyagot
  • Kérjen azonnali árajánlatot, majd rendelje meg a gyártást
 
 
Gyors Prototípusgyártás
A Legjobb Árak
Azonnali Ajánlat
Kockázat Nélkül