Oldal kiválasztása

Fröccsöntés

A fröccsöntés olyan tömegtermelésre szolgáló gyártási technológia, amellyel bonyolult alakú termékek legyártása válik lehetségessé. A fröccsöntési eljárás során egy előre elkészített fém szerszámba magas nyomással és hőmérsékleten történik olvadék állapotú műanyag alapanyag befecskendezése.

 

A fém szerszám üregei pont a kívánt alkatrész geometriát adják ki, amely a szerszámban villámgyorsan lehűlve létrehozza a szükséges alkatrészt. A fém szerszámfelek ezután szétnyílnak, a terméket pedig manuálisan vagy automatizáltan eltávolítják az öntőformából.

 

Nagy sorozatszámú gyártás, egy kézben tartva.

R

Automatizált folyamat

R

Magas minőségű, pontos kivitelezés

R

Óránként 100-as 1000-es darabszám gyártható

R

Gyártáshoz öntőszerszám szükséges

R

Projekt alapú és teljes körű kiszolgálás

A fröccsöntés az Instant 3D-vel

A fröccsöntés egyik nagy előnye, hogy teljes mértékben tetszés szerinti formákat, alkatrészeket gyárthatunk igen nagy méretpontossággal, nagy számban. Ráadásul a fröccsöntés technológiája szinte hulladékmentes feldolgozást biztosít, hisz alapanyaga hőre lágyuló műanyag, mely később akár újra feldolgozható, felhasználható lehet a recycling során.

Mi az Instant 3D-nél úgy gondoljuk, hogy 2022-ben a gyártásnak is a jövőbe kell lépnie. Az online szolgáltatások, online platformok ma már rengeteg időt és pénzt spórolnak, ezért egy forradalmian új online platformon gyűjtöttük össze és tettük hozzáférhetővé gyártókapacitásainkat, ahol ön minden pillanatban figyelemmel követheti alkatrész megrendelésének státuszát és a szállítási határidőket.

R

Gyártási idő 30-90 munkanap

R

Alapanyag: hőre lágyuló műanyag

R

Maximális tárgyméret: 50+ cm

R

Hatékony darabszám: magas

fröccsöntés

Fröccsöntés Instant 3D-vel

 
Gyors Prototípusgyártás
A Legjobb Árak
Azonnali Ajánlat
Kockázat Nélkül