Oldal kiválasztása

A 3D nyomtatás Pécs és vonzáskörzetében

R

Prototípust, kisszériás terméket gyártanál?

R

Hiányzik egy alkatrész és csak drágán pótolható?

R

Egyedi műanyag alkatrész gyártás szükséges?

R

Túl lassú a tervezés és kivitelezés?

R

Olcsóbb, költséghatékonyabb termékfejlesztés?

R

Gyors és környezetbarát zöld technológiát választanál?

R

Additív gyártástechnológiára van szükséged?

3d nyomtatás Budapest

Megoldás a 3D nyomtatás Pécsen. A 3D nyomtatás olyan gyártási eljárás, ahol műanyag és fém alkatrészeket gyártunk 3D nyomtatással.

Miért válaszd a 3D nyomtatást?

3D NYOMTATÁS PÉCS ÉS VONZÁSKÖRZETÉBEN GYORSAN, KEDVEZŐ ÁRON: 3D MODELLEK 3D NYOMTATÁSA FDM, SLA ÉS SLS TECHNOLÓGIÁVAL PROTOTÍPUS, KIS SZÉRIA, ALKATRÉSZ ÉS MŰANYAG GYÁRTÁS. Minőségi alkatrészek, gyorsan és pontosan.

Az Instant 3d évtizedes tapasztalattal és változatos eszközparkkal megtalálja projektedhez a legjobb alapanyagot és a leghatékonyabb technológiát. Tökéletes minőségben magas szakmai standardok alapján elkészült alkatrészek sok esetben megközelítik a fröccsöntött darabok tulajdonságait, erősek és tartósak lesznek.  3D tervezést, 3D modellezést és 3D nyomtatást is vállalunk.

R

Rövid határidővel

R

10-ed akkora költséggel

R

Tartós és tökéletes minőségben

R

Rugalmasan választható technológia megoldással

R

Kézzelfogható formában előállítjuk a prototípust, egyedi alkatrészt vagy design terméket, melyre szükséged van.

3D nyomtatás – lépésről lépésre az Instant 3D -vel

1.

Ha megvan már a 3d terved, ne változtass terven semmit! Ipari 3D nyomtató parkunk számára nincs lehetetlen forma, nagyon kevés megkötéssel legyártunk bármilyen alkatrészét

2.

Ha még nincs terved, segítünk: erre való a 3d tervezés szolgáltatásunk

3.

Kérj ajánlatot a 3d nyomtatásra, 24 órán belül válaszolunk. Segítünk a kiválasztani a leghatékonyabb technológiát, alapanyagot a Te projektedhez

4.

Új online platformon gyűjtöttük össze és tettük hozzáférhetővé gyártókapacitásainkat, ahol minden pillanatban nyomon követheted alkatrész megrendelésednek státuszát és a szállítási határidőket

5.

Kisebb mennyiségek esetén 2-7 munkanap alatt legyártjuk

6.

A kész prototípust, alkatrészeket, termékeket futárral eljuttatjuk hozzád

3D nyomtatás Pécsen GYIK

Mire van szükség a 3d nyomtatáshoz?

A 3D nyomtatás, mint a mai gyártási eljárások java része, digitális alapokon nyugszik. Ez azt jelenti, hogy 3D számítógépes modell alapján történik a nyomtatás, amely formátumát tekintve sokféle lehet: Leggyakrabban STEP, IGES vagy STL fájlokatat használunk, de más fájlformátumok is működhetnek. Árajánlatkérő oldalaikon STL formátum tölthető fel. Kritérium azonban, hogy a gyártandó 3D modell térbeli kiterjedéssel rendelkezzen, hiszen a legyártott alkatrészt is így szeretnénk viszontlátni.

Mi történik, ha nincs 3 dimenziós modellem?
Amennyiben a gyártandó alkatrészről nem állrendelkezésre 3D modell, azt el kell készíteni 2D rajzok vagy más bemeneti információ alapján. A szükséges 3D modell elkészítését külön egyeztetés után vállaljuk.
Mitől függ, hogy mennyibe kerül a 3d nyomtatás?
A 3D nyomtatás költsége alapvetően az anyagmennyiségtől függ, amely a gyártás során beépül, illetve a geometriai összetettségtől függő gépóra-igénytől, amelyet a gyártás igénybe vesz. A fentiek miatt egységárakat nem tudunk meghatározni, kérje bátran azonnali és ingyenes árajánlatunkat az alkatrésztervei feltöltésével.
Mennyi idő alatt készül el a 3 dimenziós nyomtatás?

A 3D nyomtatás határideje általában 2-7 nap.

Mitől függ, hogy mennyibe kerül a 3d nyomtatás?
A 3D nyomtatás nagy előnye, hogy mindenféle előzetes formakészítési folyamat nélkül képes közvetlenül a kívánt alkatrészgeometria felépítésére, emiatt minden alternatív gyártási módszernél gyorsabb lehet. A legtöbb gyártási feladatot emiatt néhány munkanapos határidővel tudunk vállalni.

3D nyomtatás az Instant 3D-vel: Minőségi alkatrészek, gyorsan és pontosan

  • Töltse fel 3D terveit
  • Válasszon technológiát és alapanyagot
  • Kérjen azonnali árajánlatot, majd rendelje meg a gyártást
 
 
Gyors Prototípusgyártás
A Legjobb Árak
Azonnali Ajánlat
Kockázat Nélkül